Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario a través de su navegación. Si continúas navegando aceptas su uso. Puedes leer más sobre nuestra política de privacidad aquí.

Resultats Barcelona i Madrid 2014-2018 - 9 Edicions

Centre de Psicologia, amb professionals altament qualificats per a teràpia i psicologia sanitària, tant per a adults, com a nens o adolescents. Ofereixen serveis únics de psicologia empresarial, coaching i mindfulness.

80 Professionals i directius implicats

142 emprenedors formats

Participants: 79

36 beques a la millor iniciativa empresarial (180.000€ en total)

Projectes: 64

Projectes becats

Psicopartner

psicopartner

Centre de Psicologia, amb professionals altament qualificats per a teràpia i psicologia sanitària, tant per a adults, com a nens o adolescents. Ofereixen serveis únics de psicologia empresarial, coaching i mindfulness.


 

Human Parametric Design (hPd)

valtech

Human Parametric Design (hPd) té com a missió el disseny i la fabricació digital de productes ergonòmics (físics i emocionals) customizables pels usuaris.


 

Valteck

valtech

El negoci consisteix en la creació d'un gabinet pericial en mecànica i Automoció, dedicat a (i) la valoració i peritatge de danys en flotes de vehicles a través d'una plataforma on-line, apostant per l'ús de les noves tecnologies; (ii) així com l'assessorament mecànic i tècnic en Automoció.


 

A70º

a70

A70˚ neix amb la idea de fer arribar la cuina d'última generació a tots els públics. Pretén unir avantguarda i productes de mercat i aconseguir un resultat perfecte: cuina a baixa temperatura on, quan i amb qui vulguis, Per a això ofereix diferents alternatives perquè sigui el client qui triï la més adequada per a cada moment per a desenvolupa una línia de servei d'àpats on els seus productes estrella estan elaborats a baixa temperatura. A més pretén oferir en els seus desdejunis un toc de modernitat amb sucs espremuts al moment mitjançant l'extracció de sucs lents. Esperem que sigui del seu grat i ens puguem veure aviat en algun esdeveniment. Per a qualsevol dubte no dubtin a contactar amb nosaltres.


 

Gabriela Ghita

gabriela-ghuita.jpg

Gabriela Ghita és un atelier on la creativitat i la mescla de tècniques tant artesanals(realitzades manualment) com a modernes ( escassa intervenció de les maquines de cosir des del principi fins al final), amb teles d'alta qualitat i inusuals, són cosides amb extrema atenció cuidant el mes mínim detall donant lloc a col·leccions de peces d'indumentària exclusives amb un toc especial tenint en compte l'estil i la figura de cada dona.


 

Good Manners Producciones:

Good Manners

Promotora musical especialitzada en grups de música alternativa.


 

Ilusion+

ilusion+

Comercialitzadora de vins i caves amb marca pròpia, la finalitat és la promoció de la investigació i la captació de fons per a la lluita contra les malalties neurodegeneratives, fruit de l'experiència personal dels seus creadors.


 

Impactum

Impactum

Serveis de prevenció d'accidents de trànsit per a empreses (Prevenció de Riscos Laborals Vials PRLV).

 

Mykoan

Mykoan

Empresa de marxandatge de productes inspirats en endevinalles inventades per la pròpia creadora.

 

La Serpentina

La Serpentina

Empresa destinada a oferir als clients un espai per a la realització d'esdeveniments i activitats d'oci.

 

El Món de Prop

El món de prop

Associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció d'activitats de sensibilització sobre la discapacitat visual i la seva prevenció.

 

Adapteon:

Adapteon


Plataforma on line de serveis d'oci i restauració accessible.

 

El rincón de Ismael

El rincón de Ismael

A través de la seva gran passió, l'escriptura, Ismael ofereix serveis de coach per a projectes de creixement personal, empreses, educació, tercera edat, etc.


 

Raquis

Raquis

Clínica de fisioteràpia i osteopatia que ofereix serveis de salut integral a través d'un equip multidisciplinari de referència a la població de Barcelona, creant R+D, amb l'objectiu de buscar la prevenció, el manteniment i la millora de la salut de la població.

 

Led My Bike

Led my Bike

Fabricació i comercialització d’un nou accessori per usuaris de bicicleta preocupats per la falta de seguretat quan circulen per la ciutat.

 

Balenaelena

Balenalena

Pastisseria d'il·lusions: ofereix a les empreses que es promocionin amb els seus productes, principalment galetes. D'aquesta manera les galetes i dolços es converteixen en elements de comunicació.

 

Somriures

Somriures

Centre de reforç escolar per educació primària, ofereix classes particulars i per a grups, serveis de transport i ludoteca.

 

Parlando Spagnolo

Parlando Spagnolo

Plataforma d'ensenyança on-line del idioma espanyol que suposa una novetat en el mercat.

 

Trainers Paralímpicos

Trainers paralimpicos

Jornades, conferències, activitats esportives amb valors, etc.. que traslladen a empreses, institucions o col·lectius professionals les claus de l’èxit dels esportistes paralímpics.

 

Farmàcia Mestres

farmacia mestres

Model de farmàcia totalment inclusiva i accessible.

 

Destino GEA

destino Gea

Rutes geològiques i tallers sobre geologia a la província de Segovia.

 

Nación Pirata

Nación Pirata

Venta on-line d’ulleres de sol i rellotges amb un aposta per dissenys i materials únics com la fusta de bambú i el policarbonat amb un transfons social: Disseny, fabricació i donació de pròtesis amb impressores 3D.

 

Adver2Play

Adver 2 Play

Creació, gestió, administració i explotació de plataformes de publicitat basades en el geoposicionament i el "advergaming".

 

Oncohelp

Oncohelp

Fabricació i venta de tot el que necessita un pacient oncològic durant el seu ingrés hospitalari i posteriorment al seu domicili: camises de dormir, pijames, i bates. Tot fabricat amb cotó 100% natural i tractaments antibacterians.

 

Origorooms

”Origo

Portal de reserves on-line per a allotjaments turístics individuals i singulars que vulguin identificar-se sota una senya d’identitat basada en el turisme responsable.

 

Accsity

Accsity

Plataforma digital que proporciona solucions accessibles al col·lectiu de persones amb diversitat funcional per tal de facilitar la seva mobilitat en la ciutat.

 

Recubik

Recubik

Desenvolupament i gestió d'una aplicació de Cartelleria Digital, Recubik, que permet gestionar remotament les pantalles a partir d'un dispositiu smartphone, tablet o PC amb un maneig d'usuari i instal·lació tan bàsic que resulta a l'abast de tothom i que inclou funcions d'accessibilitat.

 

Blackhouse

Blackhouse

Agència de representació d’artistes que es centra en potenciar i promocionar grups joves. Dedicada exclusivament a la múcica negra en tot el seu ampli ventall d’estils.

 

GS BEARS

Gs bear

Elaborem teddy bears fets a mà exclusius i amb materials de gran qualitat. Els nostres ossets de peluix transmeten de forma única el seu afecte a qui ocupi un lloc especial al nostre cor.

 

Fernando Lavieja - Dressing Dreams, SLU

Fernando la vieja

Vestim els teus somnis. Fem realitat el que desitges per a la teva gran nit o el teu gran dia. Confeccionem Alta Costura per a núvies i celebracions. Vestits a mesura creats especialment per a tu igual que les nostres sabates i complements. Tu poses la lluentor, nosaltres la llum extra que necessites per enlluernar.

 

Centro sanitario piscología- Antonio Angulo

centro sanitario

Centre sanitari psicologia i neuropsicologia clínica

 

Amalia Marquez BCN

amalia

Amalia Márquez BCN és una empresa jove de roba i complements de disseny de confecció artesana i sostenible. Roba de disseny urbà, peces de subtils de línies arquitectòniques i minimalistes que juguen amb les textures i colors dels teixits.

 

TicsSolum

ticsolum

Empresa de desenvolupament d'aplicacions mòbils i consultoria en accessibilitat. Realitza aplicacions mòbils tant per a sistema operatiu iOS com Android, a més d'oferir consultories i auditories d'accessibilitat web i mòbil. Actualment desenvolupa també un dispositiu que permet a les persones amb discapacitat visual accedir als serveis de Televisió Digital Terrestr

 

ILUDIBUIX

ildibuix

ILUDIBUIX és una acadèmia formativa de LLENGUA DE SIGNES homologada i acreditada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb seu a Terrassa.

 

Doctor Accesible

doctoraccesible

Consultoria mèdica, via online, que proporciona un buscat i accessible servei d'intermediació i atenció informativa metgessa a una població creixent de persones amb discapacitat auditiva..

 

Nut Nut

nutnut

Empresa dedicada a l'educació alimentària que combina formació, oci i part pràctica amb l'objectiu de millorar hàbits de vida.

 

HOSTEL La casa de los sueños- APROCOR

lcs

Hostel amb ocupació màxima de 6 clients, 3 habitacions i dos banys compartits per a estades no superiors a 7 nits.

 

AETERNUM


Marca de complements i accessoris masculins amb dissenys originals en pell tècnica d'altíssima qualitat.

 

Reforcer

reforcer

Marca de roba de ski orientada al freeride, made in Europe, d'alta qualitat i amb distribució europea

 

Broché

broche

Disseny i comercialització de productes de roba interior inclusiva

Entidad adherida a: