Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario a través de su navegación. Si continúas navegando aceptas su uso. Puedes leer más sobre nuestra política de privacidad aquí.

Experiències 2014-2015

Ángel Ortiz, Soci d'Audria Auditoria i Consultoria

"Com a tutor ha estat una gran experiència. Costa estar a l'altura de tant entusiasme, talent, energia i constància. El projecte de l'Aula d'Emprenedors és una fórmula magistral, que combina la tasca encomiable del personal de Prevent, una docència d'alt nivell com la que ofereix ESADE i la modesta veu de l'experiència que aporten tutors i mentors. El resultat és un producte de gran qualitat i alt valor addictiu , i és que ja esperem tots participar a la propera convocatòria."

Mª Victoria Fernández, Directora de Planificació i Desenvolupament Comercial Esteve

"Participar a l'Aula ha estat una aventura altament gratificant per a mi des de totes les perspectives. M'ha fet visible la realitat d'unes persones extraordinàries, amb grans idees de negoci, autèntic afany de superació i enorme capacitat d'aprenentatge i treball, mereixedores sens dubte de que els seus projectes tinguin èxit. Ha estat un honor haver format part d'aquest equip."

Aula de Emprendedores Segunda Edición

Wagner Da Silva


"A part de les instal·lacions i del nivell tàctic dels professors i tutors, el que més valoro és l'equip humà, tant per part dels alumnes com i principalment per tota la gent de Prevent. La seva simpatia , eficàcia i disponibilitat cap a nosaltres."

Ismael García


"Vaig arribar a l'aula amb una idea de negoci a la que li faltava molta maduració i, després del procés, tinc definit un model de negoci sòlid que veig consolidar-se. En destaco com a valors afegits el rigor, la professionalitat, l'adaptabilitat i l'atenció personalitzada. Gràcies."

Aula de Emprendedores Segunda Edición

Martí Adroer, Soci de l'àrea Fiscal de Cuatrecasas Gonçalves Pererira

"Ha estat una experiència de gran valor per a tots nosaltres. Ens hem trobat amb un grup de professionals que saben perfectament el que volen, arrisquen i van "directes al gra" en les qüestions que els interessen per dur a terme els seus projectes. A l'aula i en les sessions individuals es sentia amb claredat una força extra, diferent. L'entusiasme present en llançar els projectes s'encomana ràpidament i ha estat un revulsiu per a tot el nostre equip."

Ana Vilacañas
Directora General Organització a FCC

"Constitueix un privilegi participar en un projecte d'emprenedors, però, el luxe ha estat aprendre de la seva força interior, de com saben créixer davant les dificultats i la seva il·lusió. Un veritable privilegi."

Oriol Segarra
CEO Grup URIACH

"Un projecte que, més enllà d'aportar una indiscutible utilitat i una gran ajuda per als participants, ha suposat una increïble lliçó vital per als que hem tingut el privilegi de participar com a professors i tutors. Fantàstic."

Josep Prat
Soci Director de SVI consultors

"Un magnífic projecte de caire social que ens ha compromès amb joves emprenedors en el desenvolupament dels seus projectes carregats d'il·lusió, ganes d'aprendre i creixement personal. Gran aportació de valor."

Olga


"El que més he valorat del programa és com tot l'equip s'ha esforçat per crear un entorn acollidor per a tots nosaltres. I em refereixo especialment al suport personal rebut per superar qualsevol obstacle o dificultat durant el curs."

Aula de Emprendedores Segunda Edición

 

Aula de Emprendedores Segunda Edición

Jesús


"Hi ha tantes coses que ho han fet fantàstic ... ..! La implicació personal de tots els professionals, el suport del nostre tutor des del principi, un seguiment personal excel·lent, recursos i instal·lacions accessibles, sobretot."

 

Esther


"El millor: els mesos escollits per realitzar el curs i l'horari. Un 10. L'accessibilitat i el fet que les companyes de la Fundació Prevent estiguessin en les sessions. El nivell de la gran majoria dels professionals que han participat a l'aula."

Aula de Emprendedores Segunda Edición

Entidad adherida a: